| STEUNEN

Er zijn verschillende mogelijkheden om Woord en Daad te steunen:

Partnerplan

Voor €5 per maand bent u partner in armoedebestrijding en steunt u projecten van W&D.
U ontvangt de Partnerplan nieuwsbrief en de periodiek.

Financiële adoptie

Voor €1,00 per dag geeft u een kind iets onbetaalbaars!!! Christelijk onderwijs, voeding, kleding en medische zorg. Dat is kort samengevat financiële adoptie. Maak verschil in het leven van een kind, en wordt sponsor!
Er zijn twee vormen van financiële adoptie:

Individuele adoptie (vanaf €30 per maand)
Als u contact met het kind belangrijk vindt, is individuele adoptie de juiste keuze. Voor €30 per maand steunt u  een speciaal aan u toegewezen kind. U ontvangt een foto van het kind en enkele gegevens over de gezinsomstandigheden. U kunt rechtstreeks corresponderen, terwijl u van het kind twee keer per jaar bericht mag verwachten. U krijgt elke twee jaar een nieuwe foto, zodat u kunt zien hoe het kind zich ontwikkelt.Gift of love

Ieder jaar rond de kerstdagen geven wij via de scholen ruim 40.000 kinderen een 'Gift of love'. Een kerstcadeautje met daarin iets praktisch zoals kleding, schoenen of een rugzak. Zo ondersteunen we indirect de gezinnen. Ook krijgen de kinderen iets leuks: speelgoed of snoep. Een klein geschenk met bijzondere waarde.
Het is mogelijk om dit maandelijks of jaarlijks te doen.

 

Gift overmaken

Wilt u zelf een gift overmaken? Dat kan op de volgende rekeningnummers:

Bank: NL64 RABO 0385487088 t.n.v. Woord & Daad te Gorinchem
Bank: NL16 RABO 0362618747 t.n.v. Woord & Daad Tholen
Ook machtigen of een gift geven voor een bepaald project is mogelijk.

Postzegels

Woord en Daad verkoopt eigen postzegels, voor € 9,10 per vel. Dat is dezelfde prijs als bij PostNL. De opbrengst komt ten goede aan het werk in ontwikkelingslanden. Voor u kost het niets extra's maar u steunt ons werk. Bestel je postzegels dus snel op https://www.woordendaad.nl/producten/bestel-woord-en-daad-postzegels/

Legaat of erfstelling

Het is ook mogelijk Woord en Daad te begunstigen door middel van een legaat of erfstelling. Dit moet altijd notarieel worden vastgelegd in een testament.
Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij u naar de website van Woord & Daad.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van al deze dingen geld dat u zich aan kunt melden via www.woordendaad.nl. Maar ook onze comitéleden kunnen u alle uitleg hierover geven.